Posebne zasluge

Predanost u zacrtanom cilju Čopora i zasluge za njegov razvoj, te veliku odanost dokazao je naš pustolov Boris Košir, koji za Čopor živi svakim svojim udahom. Čovjeku na riječima, dijetetu u srcu i pustolovu u mislima, hvala.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Naš ponos

Naš čoporaš Dražen Selimović, koji je ostvario svoj veliki san veslajući s kajakom od Zadra do Pule, noćeći pod zvjezdanim nebom otoka sjevernog Jadrana i socijalizirajući s stanovnicima tih dalekih krajeva. Veliki čovjek od riječi, još veći pustolov. Čopor je tog dana na obali Pule ponosito dočekao ovu ljudinu, jer on je naš ponos.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Ova naša čoporašica pustolovka nije to samo u mislima – Martina Uremović, koja je više puta odradila mnoge stotine kilometara poznatih i nepoznatih ruta, bilo pješice ili biciklom. Putovala je tako po svim rutama Camina, preko planina Apenina pa do oceana, biciklom preko vulkanskih otoka, rutama Španije i Portugala. Martina, ti si naš ponos.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Naš čoporaš Dušan Križmanić, pustolov još uvijek dijete u srcu. On je odradio mnoge rute biciklom u zagrljaju svoje nesvakidašnje pustolovine. Od daleka Cipra, Maroka, Španjolske pa do sjevera Norveške, njegovoj ludosti nema kraja. Čopor s osmjehom na licu sluša njegove nesvakidašnje dogodovštine.  Dule, ti si ponos Čopora.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Heroji pustolovi

Ljudeskara avanturist, duša puna snage. Taj Čoporaš prvi, hrabro je živio svoje dane, Pustolovina mu je bila strast do kraja. Bolest mu je tijelo sputavala svim silama, no srce snažno kucalo je u njemu. Osmijeh na licu nikada nije izostajao, emocije su mu bile vjerno društvo. Često je znao reći: "Kratko je ovo postojanje, no vrijedno je emocijama ga živjeti". Kroz stihove svoje, ostavlja trag u nama taj vječni putnik, kako život treba živjeti.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo je naša mala pustolovka Vepar Pustolov Grdoselske pustolovine! Samo 4 godine u križ a iza nje na potoku prštalo je na sve strane. Go selfi go!

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Filip, maleni živahni čoporaš koji je mamu i tatu dobrahno uplašio. Dok smo mi svi skupa čekali u našem kampu, on je odlučio nastaviti obalom jer kilometra mu nije bilo dosta. To se zove pravi pustolovni duh.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo ga naš prvi heroj po imenu Marin, mladi autistični pustolov od 25 godina koji je bez većih problema na otoku Cresu maltene pretrčao rutu od 16 kilometra s njegovim tajnovitim osmjehom na licu. Bravo Marine! 

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo ga pobjednik Vepar pustolov! jučerašnje pustolovine Motovunska šuma. Doduše nije niti prstom mrdnuo da istu odradi a još manje kada je tata klizio po blatu. Bez obzira na to dijeli svoje priznanje Vepra pustolova! sa svojim roditeljima koji ga već od njegove prve godine života uče pravom duhu pustolovine !

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo je pobjednica Vepar pustolov! pustolovine Škarlinski kanjon. Je li se sjećate one blatnjave nizbrdice gdje su Bosonogi bili poredani da vas spase od provalije a ja davao ruku pomoći? E, pa ova mlada dama odbila je nonšalantno našu pomoć te odskakutala poput divokoze nizbrdo. Marijo sretan ti tvoj skori 82 rođendan od cijelog čopora! 

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Iako bi Heroj trebao biti samo jedan, izglasali ste sve naše male otkačene heroje i njihovo još otkačenije dugo ludovanje u hladnoj vodi slapa Zingarela. 

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Ovog puta Radovan je izglasan kao naš ponosit Vepar Pustolov jer je bez obzira na zahtjevnu operaciju mozga odradio ništa manje zahtjevan teren Muzila i tako se vratio u mlade dane kada je tu kao vojnik služio vojni rok.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Dok je većina na Veloj Drazi išla lakšom stazom  jedna trećina krenula je u nepoznatom pravcu. Među njima je bio i najmanji Čoporaš ove avanture, Samuel, koji je u trenutku dolaska pred vodenu prepreku dublju i od njega samoga ne trepnuvši skinuo sve sa sebe i krenuo u "napad".

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Veprica Pustolovka pustolovine Cres 2 je naša Anđelka koja je cijelu noć prije pekla kolače i torte za cijeli Čopor! I ne samo to, neki mi izvori kažu da je zbog kolača dospjela i na komandni most na trajektu te da nas je ona prevezla natrag na kopno...Ali o tome psssst!! 

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Nakon što je ozlijedila stopalo, Kristina je prehodala iako sa grčem na licu punih 10 km povratka po teško prohodnom terenu otoka Cresa i zaslužila zasigurno veliku titulu herojke Veprice pustolovine Cres 2.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo naših Veprova Pustolova pustolovine Muzil 2. Najmlađi Čoporaš ikad, Vin ("star" svega 2 mj i 2 dana) i njegova hrabra mama Aida koja ga je s lakoćom u koracima pronosala diljem Muzila. Pustolov od najranijih dana!

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Šole Ilario, navigator Marina, usmjerivačice Ida, Vanja i Tia... Hmmm... Hmmm... Jedan šole i 4 dame, nameće se sad pravo pitanje zašto je auto "zakuhao"... Da nije bilo toga, šole bi imao pravo na titulu i samim time što je voziti 4 dame u jednom autu možda najveća pustolovina u koju se netko usudio upustiti.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo ih Heroji naše pustolovine Susak! Bosonogi, po tko zna koji put dokazali su svoje herojstvo altruizmom prema drugome. I ovog puta pomagali su Čoporašima u usvajanju 12 kilometara teškog terena otoka Suska.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Evo ga naš Vepar Pustolov naše naj pustolovine Risnjak! Petogodišnji je Loris, unatoč vidnom umoru i ponestanku snage pri kraju, svojim malim nožicama sam odradio svih 20ak kilometara izuzetno zahtjevne planinske staze. Kapa do poda maleni, to je pravi Pustolov!!

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Vepar Pustolov pustolovine Riječina je mala pustolovka Viktoria, kojoj je ledena voda Rječine više no ikome prouzročila ledenu bol, ali ju je ipak, iako u suzama i sa grčem na licu, prešla sama do samog kraja.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Hrabri junak, drugi Vepar Pustolov pustolovine Riječina je naš Tonči koji je unatoč deranju ledene vode po njegovim nogama, nesebično stajao u tom "ledu" i najviše pomagao ostalim čoporašima da sigurno prijeđu ledenu prepreku.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Luka, Leo, Leo i Loris pronašli, spasili su i izvukli na pravi putnaše naše cure čoporašice kojih je piš-pauza skoro koštala gubljenja u bespućima dalekog sjevera ćičarije.

Tvoj Klub Pustolova Čopor!

Tijekom pustolovina Čopora ima uvijek mnoštvo herojskih i hrabrih podviga, te smo s toga odlučili prekinuti  dodjelu titule Vepra Pustolova. Ova stranica ostaje kao sječanje na naše prve "Heroje".  Jer svi mi smo, Veprovi Pustolovi!